Відбувся семінар щодо особливостей впровадження системи безпечності харчових продуктів (НАССР) у закладах освіти громади та нового Санітарного регламенту в закладах загальної середньої освіти.
У заході взяли участь начальник та заступник відділу освіти, керівники закладів дошкільної та загальної середньої освіти, медичні працівники, комірники закладів освіти.
Під час семінару представники Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області доповіли про основні положення, принципи та програми передумов впровадження НАССР у харчоблоках закладів освіти, а також про те, що система НАССР є науково обґрунтованою і впровадження цієї системи на підприємствах, що здійснюють послуги з громадського харчування, закріплено на законодавчому рівні.
Спеціалісти Держпродспоживслужби також провели роз’яснення Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, що почав діяти з 1 січня 2021 року.